daniel moshkovich 0 פורסם סֶפּטֶמבֶּר 17 אז שלום,שמי דניאל אני בן 15.5 ורציתי לפתוח פה שיחה על מה אתם חושבים מה האנימה הטובה ביותר? ואיזה כדאי לי לצפות? (אני לא WEEB אני צופה בשביל הכיף.) ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
YANIV. 0 פורסם אוֹקְטוֹבֶּר 25 בתור אחד שלא צופה באנימה ואישית אני לא סובל את כל השירים והדברים שקשורים לנושא, אני יודע שבארץ האנימה היותר מוכרת ונצפת זאת הסדרה One-Piece, לאחר שמספר חברים שלי הציעו לי לראות אמרתי לעצמי בוא ננסה לראות אנימה, לאחר 12 פרקים הפסקתי, לא בגלל שלא היה לי מהנה, ההפך הוא הנכון זכור לי שהיה נחמד לראות את זה אבל בשלב מסוים זה הרגיש לי שזה לא אני והפסקתי לצפות בגלל חוסר עניין וחוסר רצון, למרות שאני זוכר שהיה נחמד לראות. הסדרה נחשבת לאחת מהסדרות הארוכות ביותר בעולם האנימה, אני חושב שיש מעל ל - 1000 פרקים, שזה מטורף!עלילת הסדרה אשר מתרחשת בעולם בדיוני מתמקדת בצוות פיראטים בפיקודו של קפטן מונקי די. לופי, השואף למצוא את אוצר ה״וואן פיס״ ולהפוך למלך הפיראטים. אם אתה בן אדם שבגדול אוהב אנימה, לדעתי לא אמורה להיות לך בעיה לראות ולאהוב את הסדרה. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
kolii 0 פורסם Attack on titan, Naruto + naruto shippuden זה מה שאני ראיתי וממש ממליץ עליהן שמעתי על עוד כמה טובים כמו One piece, Charlote, death note, demon slayer יש עוד מלא ואם תבדוק את זה יותר אני בטוח שתמצא אנימות טובות יותר. לא בהכרח אנימה מוכרת זאת אנימה טובה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ravid 0 פורסם לול האנימה היחידה שראיתי זה דרגון בול ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים