Guy12223 0 פורסם יָנוּאָר 1 סגן המנהל ravid הביא לי פיבאן בזמן שיש לי הוכחות שהצגתי לאדמין בדיוק באותו יום שיחקתי בשיתוף והצגתי לו שאני לא ציטר נכון אני שחקן טוב הראתי לו את הקבצים במחשב גם .אבל זה לא הופך אותי לציטר וזה באמת מבאס כי היה לא עבר לא הכי טוב שרת ובאתי כדי להנות אמרתי סליחה לכל מי שפגעתי פתחתי דף חדש וזה מאוד הגיוני גם לשים פיבאן למישהו שיש לו קרוב ל2000 שעות בסיאס שיש לו פריים ואני פשוט לא מבין מה זה הזלזול הזה שככה מביאים פיבאן בכזה קלילות אני נודר לכם באמא שלי שהיא נכה שאני ימות אם אני משקר ואני ציטר אתם פשוט עושים צחוק ממני מקווה שתענו לי באתי לשחק להנות לעלות את הרמה לא לריב עוד פעם על שטויות כאלו . תודה שבת שלום 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guy12223 0 פורסם יָנוּאָר 1 כל פעם מחדש עולה לי עצבים בגוף זלזול שככה נותנים ככה באן כזה מהר והאדמין שהראתי לו שכחתי לכתוב הוא donald trump ya toxic ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guy12223 0 פורסם יָנוּאָר 1 ומנהל השרת של הרייטיק לא רוצה לנהל איתי שיחה . ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים